Adresa: str.Testemițanu 29/5 Chisinau, Moldova

Nr. Telefon: (373) 68 9999 78

Email: pandakids.eu@gmail.com
Please reload

Evenimente Recente

Zâmbete de fericire la orfelinatul Orfeus! Copilașii au avut parte de o zi memorabilă datorită campaniei „Fii Moș Crăciun tot anul împrejur”!

 

La 14 decembrie, echipa Panda Kids împreună cu toți voluntarii  implicați în Campania „Fii Moș Crăciun tot anul împrejur” a reușit să adune copiii orfelinatului Orfeus din sectorul Râșcani al capitalei. Copiii au avut parte de o zi plină de distracții și multe surprize!

Crăciunul este un prilej de bucurie pentru toată lumea, din păcate nu toți au posibilitatea să-l sărbătorească așa cum se cuvine. Copilașii din orfelinate și cei din familii nevoiașe nu cunosc adevăratele plăceri de care un copil obișnuit are parte nu doar de sărbători, dar și în fiecare zi. Anume din acest motiv, centrul distractiv Panda Kids a lansat campania socială ”Fii Moș Crăciun tot anul împrejur” care are drept scop de a aduce zâmbete pe buzele celor care au cunoscut o soartă mai dură.

Primii care au avut ocazia să petreacă Crăciunul altfel, au fost copiii orfelinatului Orfeus. Micuții au urcat cel mai înalt perete de escaladă, au sărit pe trambuline, au trecut cu brio toate obstacolele labirintului și a parcului de funii și desigur, și-au demonstrat talentele pe scena micilor artiști. Iar pentru ca această zi să rămână într-adevăr una specială, l-am invitat și pe Moș Crăciun ca să le ofere daruri și să asculte dorințele și visele acestor minunați copii.

 

 

 

 

 

 

Reamintim că pentru acțiunile de caritate, ușile Panda Kids sunt deschise la toate solicitările doritorilor de a face o faptă cu adevărat frumoasă! Avem nevoie de susținerea și implicarea fiecăruia ca să putem aduna cât mai mulți copii care au nevoie de această zi unică în viața lor!

 

Pentru detalii și organizări nu ezitați să ne contactati la numarul de telefon +(373) 68 9999 78 sau lasați-ne un mesaj pe email: pandakids.eu@gmail.com.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload