Adresa: str.Testemițanu 29/5 Chisinau, Moldova

Nr. Telefon: (373) 68 9999 78

Email: pandakids.eu@gmail.com
Please reload

Evenimente Recente

Magia Bradului la Panda Kids și ședințe foto de Crăciun

 

Sărbătorile de iarnă sunt acum în locul potrivit. Feeria și magia sărbătorilor a venit și la Panda Kids. Bradul mare și frumos a fost inaugurat chiar in prima zi de iarnă, iar acum copii, impreuna cu parintii lor, se pot bucura din plin de frumusețea lui.

Pe data de 1 Decembrie, la Panda Kids a fost o atmosferă incendiară: CIRC cu clovni și animaluțe exotice, și multa-multa distracție pentru toți cei care ne-au pașit pragul si au venit sa-i spunem impreuna bun-venit celei mai magice luni a anului.

Fiind o sărbătoare mult așteptată invităm toți părinții și copii la o sesiune foto cu tematica Crăciunului. Studioul Panda Kids vă oferă o oră de ședință foto, unde împreună vom crea un moment magic pentru tine și familia ta. Decoruri speciale din cinci teme, cu aroma sărbătorilor de iarnă. Vă promitem o ambianță creativă și emoțională. Aceste lucrări aranjate într-o ramă cu o baghetă neobişnuită, se vor încadra perfect în interiorul casei Dumneavoastră, bucurându-vă mereu ochii, iar odată cu venirea sărbătorilor de iarnă ele pot deveni un cadou neobișnuit pentru cei dragi.

 

Vă așteptăm cu drag!

Programare în prealabil.

Telefoane. 079401507, 079417006.

Facebook: Simion Parubin, Victor Ciobanu.

Preț 550 lei.

 

Panda Kids este un centru sportiv distractiv pentru copii şi părinţi. Este o destinaţie excelentă pentru copiii dornici de aventuri şi părinţi în căutare de relaxare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload