Adresa: str.Testemițanu 29/5 Chisinau, Moldova

Nr. Telefon: (373) 68 9999 78

Email: pandakids.eu@gmail.com

Panda Kids este un centru sportiv-distractiv pentru copii și părinți. Este o destinație excelentă pentru copiii dornici de aventuri și părinți în căutare de relaxare.

 

Complexul cuprinde 2 restaurante, o parcare pentru autoturisme, spălătorie auto, sala de fitness - Energy Fitness. Așadar, în timp ce copiii se distrează, părinții pot savura un prânz delicios, antrena în sala de sport, sau chiar îngriji automobilul.
Tot în complexul Panda Kids se mai află și Centrul de limbi străine Poliglot, patiserii și cantină din complexul de agrement cu bucate gustoase.

 

Panda Kids mai este un loc extraordinar pentru zilele de naștere ale copiilor. Puteți face comandă de clovni veseli și alte personaje din poveștile iubite de copii. Iar la fiecare final de săptămână Panda Kids organizează evenimente pentru copii pe diverse subiecte pe placul copiilor.

Copii au ocazia să participe și la concursuri cu premii cum ar fi Panda Star.

 

Panda Kids este deschis publicului în fiecare zi începând cu orele 12:00 până la 21:00.

Panda Kids nu a uitat și de părinți.

Aici copiii se pot bucura de toate tipurile de terenuri de joacă: parcul de funii, peretele de escaladă, arena de trambuline, labirintul, rolerdromul, tiroleană, mini stadion de fotbal. Toate activitățile sunt concepute pentru o odihnă cât mai activă și au ca scop dezvoltarea condiției fizice ale copiilor. Micuții  vor putea escalada pereți, parcurge tiroliana, juca fotbal, vor sări pe batută și se vor putea simți adevărați eroi.

 

Evenimente & Festivitati